vizual za epromet link

Danas je povodom Dana Grada i blagdana Sv. Petra i Pavla u velikoj kongresnoj dvorani Waterman Foruma u Supetru održana svečana sjednica Gradskog vijeća.

 

 

 

 

 

 



Veliki broj uzvanika pozdravile su predsjednica gradskog vijeća Danijela Kirigin i gradonačelnica Ivana Marković i predstavile uspjehe i napredak koji je grad Supetar ostvario u proteklom razdoblju.
U ime Vlade RH skup je pozdravio ministar uprave Lovro Kušćević, u ime župana splitsko-dalmatinske županije pročelnik Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Stipe Čogelja a pozdravnim riječima nazočnima su se obratili i saborski zastupnik Arsen Bauk i gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

U svečanom dijelu sjednice dodjeljene su i zahvalnice, nagrade i plakete Grada Supetra i to:

ZAHVALNICA vatrogascu TOMI DOMANČIĆU
jer je ne mareći za vlastitu sigurnost, stao u obranu slabijih i tako nam svima pokazao kako je upravo - dobro , snaga koja nas pokreće iz dana u dan

NAGRADA GRADA SUPETRA  skupna  - BRAČKOM FOLKLORNOM DRUŠTVU CICILJONA
za njegovanje, promicanje i unaprjeđivanje folklorne baštine otoka Brača

PLAKETA GRADA SUPETRA  - TOMISLAVU DAMJANOVIĆU
za iznimne uspjehe na području glazbene kulture

NAGRADA GRADA SUPETRA  za životno djelo  - IVANU PAVIŠIĆU
za osobite uspjehe na području radio amaterizma i dugogodišnjem radu s brojnim generacijama djece i mladih radio amatera Supetra i otoka Brača

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.