Uoči Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Gradonačelnica je uputila čestitku svim građanima Supetra, Miraca, Splitske i Škripa.

 

 

 

 

 

 
Poštovane Supetranke i Supetrani, Mrčanke i Mrčanjani, Splitskarke i Splitskari, Škripjanke i Škripjani ...
 
Danas slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Dan je ovo sjećanja na Vojno-redarstvenu akciju Oluja, dan u kojem slavimo pobjedničku hrvatsku vojsku i dan u kojem se prisjećamo jednog od najveličanstvenijih hrvatskih uspjeha u Domovinskom ratu.

Prošlo je točno 24 godine od dana kada su Hrvatska vojska i hrvatski redarstvenici oslobodili Knin i veliki dio okupiranog hrvatskog teritorija. Bila je to sudbonosna akcija koja je vratila  nadu hrvatskom narodu i omogućila povratak  tisućama  prognanika na svoja ognjišta.

Danas, gotovo četvrt stoljeća kasnije s ponosom, velikim  poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast hrabrim hrvatskim braniteljima koji su položili svoje živote za slobodu Domovine, stradalim braniteljima, obiteljima poginulih, nestalih i stradalih, te svima čija je patnja i žrtva omogućila stvaranje slobodne i demokratske Hrvatske.

U ime Grada Supetra, u ime mojih suradnika i u svoje osobno ime čestitam Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!Gradonačelnica, Ivana Marković

 

 

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.