Logotip Grada Supetra

Nakon provedbe postupka javne nabave danas su u supetarskoj gradskoj vijećnici potpisani ugovori za izgradnu novog vatrogasnog doma.

 

Gradonačelnica Grada Supetra, Ivana Marković s jedne i Mate Šakić, predsjednik uprave Lavčević d.d. u ime izvođača radova s druge strane potpisali su danas ugovor za izgradnju vatrogasnog doma vrijedan ukupno 20,5 milijuna kuna sa pripadajućom opremom.

Potpisivanju ugovora prisustovali su i čelnici općina koji su zajedno sa gradom Supetrom dionici projekta Siniša Marović, načelnik Postira, Ranko Blažević, načelnik Sutivan i Svemir Obilinović, načelnik Nerežišća kao i Damir Gabrić i Mate Franetović, predstavnici županije Splitsko-dalmatinske koja je od samih početaka davala podršku projektu i financirala njegovu projektnu dokumentaciju.

Svečanom činu potpisivanja prisustvovali su naravno i predstavnici supetarskih vatrogasaca Nikica Maričić, predsjednik, Nikola Martinić Dragan, zapovjednik, Frane Mladineo, zamjenik zapovjednika i Jakov Zlatar, tajnik dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Kako je u obraćanju novinarima najavljeno početak radova očekuje se kroz mjesec dana a njihov završetak do travnja 2021. godine.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.