U organizaciji društva za sport i rekreaciju djece i odraslih ZVRK u Supetru je prošlog vikenda održan 1. Zvrk sport boost.

 

 

 

 

 

 Zvrk sport boost zamišljen je kao multidisciplinarna manifestacija sa ciljem promicanje sporta i rekreacije na otoku Braču, educiranja trenera sportskih udruga te poticanje značajnijeg uključivanja lokalnog stanovništva (posebice ranjivijih skupina) u sportske aktivnosti i programe koje im nudi sredina u kojoj žive.

U Supetar su došli vrhunski sportaši,  treneri i predavači koji su sudionicima Boosta prenijeli svoja iskustva u razvoju mladih sportaša, rekreacije i zdravog življenja.
 
Manifestacija je otvorena panelom o važnosti sporta i rekreacije u svakodnevnom životu kojeg je moderirala Jasna Damjanović a na kojem su govorili Dina Levačić (daljinska plivačica),  Damir Sekulić (dekan Kineziološkog fakulteta u Splitu), Pero Kuterovac (kondicijski trenet), Sven Maretić (sportaš s invaliditetom), Jozo Jakelić (trener jedrenja), Tonči Stipanović (jedriličar, olimpijac) i Pavlos Kontides (ciparski jedriličarski olimpijac).


 
U dva su dana svoja predavanja i radionice održali mag.prof. Pero Kuterovac, prof. Mirka Nikolac, prof. Svetlana Božić – Fuštar, prof. Sunčic Delaš Kalinski i Josipa Radetić, ing.biologije-nutric.,a svoje su promotivne i motivacijske punktove na BOOST-u imali NATURAL WEALTH Hrvatska, LAG/LAGUR Brač, Poduzetnički centar „AKTIVA“- Dijana, Planinarsko društvo „Profunda Brač“, Gimanstički klub „Stellae“ iz Splita, Supetarske mažoretkinje – Mažoretkinje ST i Badminstonski klub „Škrok“ iz Nerežišća.
 
Ovaj veliki edukacijsko-sportski vikend u Supetru održan je uz potporu Središnjeg državnog ureda za šport, Grada Supetra, Turističke zajednice Grada Supetra i Kineziološkog fakulteta u Splitu.

 

 

 

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.