Niz koncerata hrvatskih glazbenih zvijezda u školskoj-sportskoj dvorani u Supetru nastavlja Maja Šuput, jedna od najpopularnijih pjevačica domaće estrade! Prodaja ulaznica kreće od sutra!

Svestrana Maja izdala je pet albuma, nastupala u plesnom showu „Ples sa zvijezdama“, natjecala se u zabavno-pjevačkom showu „Tvoje lice zvuči poznato“, bila je članica žirija show-a „Supertalent“. Maja i njezin prateći sastav „Enjoy“ među najtraženijim su izvođačima za različite evente i zabavna događanja i gotovo da i ne postoji mjesto u Hrvatskoj u kojemu nisu nastupili. Njihov koncert bit će odlična prilika za zabavu za sve generacije na otoku.

Karnevalsko je vrime pa, ako vas je volja, možete doć i maskirani! Zapleši i zapjevaj uz energičnu i pozitivnu Maju Šuput na koncertu u Supetru 22. veljače 2020. u 20 sati.

Prodaja ulaznica od ponedjeljka do petka:

na blagajni Komunalnog društva GRAD d.o.o. za tribine i parter od 07:00 do 12:00

u školskoj-sportskoj dvorani samo za parter od 17:00 do 20:00

cijena ulaznice za parter: 60,00 kuna

cijena ulaznice za sjedenje na tribinama: 80,00 kuna

 

Organizatori: Grad Supetar, Turistička zajednica Grada Supetra i Komunalno društvo GRAD d.o.o.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.