vizual za epromet link

Na sedmoj po redu Međunarodnoj konferenciji gradonačelnika NOW 2020. u Beču sudjelovat će gradonačelnica Grada Supetra, Ivana Marković.

Naša gradonačelnica će kao jedna od 12 odabranih govornika iz svih dijelova Europe sudjelovati u panelu "Sparkling Inputs" na temu borbe protiv govora mržnje i prevladavanja podjela temeljenih na kulturnim, socijalnim, ekonomskim i vjerskim razlikama.

Act now inicijativa djeluje od 2015. godine i na svojim je konferencijama proteklih godina okupila preko 400 gradonačelnika, međunarodnih stručnjaka za lokalnu samoupravu i predstavnika raznih europskih nevladinih organizacija koji na svojim konferencijama, panelima i radionicama međusobno izmijenjuju iskustva upravljanja društvenim procesima i obrađuju različite teme poput ljudskih i dječjih prava, edukacije, ravnopravnosti, nediskriminacije a sve u cilju ostvarenja socijalne kohezije i prevladavanju podjela u društvu.

Konferencija će se održati u Beču od 16. do 18. veljače 2020. godine.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.