vizual za epromet link

Koordinacija gradonačelnice Grada Supetra i općinskih načelnika općina na otoku Braču na izvanrednom sastanku održanom dana 13. ožujka 2020. godine u Supetru, u cilju koordiniranja svih aktivnosti na otoku Braču vezano za provođenje mjera zaštite od epidemije koronavirusa (COVID-19), optimalnog iskorištavanja angažmana članova stožera civilne zaštite na otoku Braču te kvalitetnijeg informiranja javnosti donijela je Odluku o osnivanju Kriznog stožera otoka Brača.

Krizni stožer otoka Brača je jedinstveni i jedini ovlašteni punkt za informiranje javnosti i medija u tijeku izvanrednog i kriznog stanja izazvanog epidemijom koronavirusa otoka Brača i kao takav djelovati će stalno sve do okončanja epidemiološke krize na području Republike Hrvatske te na dnevnoj osnovi upravljati postupcima, procesima i informiranju građana, tijela, ustanova, tvrtki, udruga, medija i drugih subjekata te cijelo to vrijeme biti otvoren za pitanja i konzultacije putem svoje službene web stranice stozerbrac.com, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i dežurnog telefona 097-651 9550.



Upućujemo naše sugrađane na stalno korištenje ove stranice kao zajamčeno sigurnog izvora informacija o ponašanju u ovoj krizi i kao prvog kontakta u slučaju bilo kakve sumnje na zarazu.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.