Ilustrativna slika garderobe u dječjem vrtiću

Danas je na skromnoj svečanosti roditeljima i javnosti i službeno predstavljena posve rekonstruirana zgrada dječjeg vrtića Mrvica.

 
 
 
 

U Supetru smo ponosni na projekte koji se odnose na djecu. Suprotno crnim trendovima u velikom dijelu zemlje, Grad Supetar je pokazao kako gradski projekti zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u djecu i mlade mogu biti usmjereni povećanju standarda življenja. Ulaganje u djecu i mlade je ulaganje u budućnost Supetra, a to dokazuju i najveći razvojni projekti na području grada koje se planiraju ili već provode.

AM 07376


Grad Supetar je između deset gradova u Hrvatskoj s najvećim iznosom sufinanciranja cijene vrtića, a samo je u dva projekta (rekonstrukciju temeljne vrtićke zgrade i uređenje prostora za nove jasličke grupe) izdvojeno je preko 11,7 mil kuna.

U posljednju godinu i pol Grad Supetar je u predškolski odgoj uložio preko 18 mil kn , što u nove projekte što u financiranje redovne djelatnosti dječjeg vrtića Mrvica.

AM 07360


Ponosni smo na otvaranje novih jasličkih grupa koje mogu primiti 22 djece, na projekt proširenja usluge boravka djece. Radi se o posebnom programu, koji je osim produljenog boravka djece omogućio dodatno zapošljavanje i edukaciju odgojitelja i stručnih djelatnika. Kroz projekt je nabavljena ključna didaktička i dodatna oprema za adekvatnu vrtićku uslugu. Glavni cilj projekta je ostvaren – omogućen je produljeni boravak djece u vrtiću u svrhu olakšavanja poslovnih i obiteljskih obaveza roditelja djece korisnika rane i predškolske usluge obrazovanja, a usluge Dječjeg vrtića Mrvica značajno su unaprijeđene.

AM 07367

Posebno smo ponosni na projekt koji provodimo posljednju godinu dana: rekonstrukcija zgrade DV Mrvica koju danas simbolično predstavljamo javnosti. Ukupna investicija iznosi 9,10 mil kn.
Cilj nam je bio moderan i energetski učinkovit vrtić koji poštuje sve elemente zelene izgradnje.

AM 07362

Izvršeni su radovi na obnovi krovišta, vanjske fasade, kupljena je nova i suvremena kuhinja koja zadovoljava i najzahtjevnije standarde, radovi na instalacijama, nova Led rasvjeta, nove el.instalacije, uveden novi sustavi grijanja i hlađenja, radovi u kotlovnici, radovi na unutarnjoj oblozi vanjskih zidova. Izmijenjena je i vanjska stolarija, a uz sve ostale unutarnje radove vrtić je opremljen novim namještajem.

AM 07348

Ukupna investicija financirana je iz više izvora, iz više sredstava Europskog fonda i kreditnog zaduženja HABOR-a.

Fotogaleriju današnje svečanosti pogledajte na našoj FB stranici.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.