vizual za epromet link

Ilustrativna slika garderobe u dječjem vrtiću

Danas je na skromnoj svečanosti roditeljima i javnosti i službeno predstavljena posve rekonstruirana zgrada dječjeg vrtića Mrvica.

 
 
 
 

U Supetru smo ponosni na projekte koji se odnose na djecu. Suprotno crnim trendovima u velikom dijelu zemlje, Grad Supetar je pokazao kako gradski projekti zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u djecu i mlade mogu biti usmjereni povećanju standarda življenja. Ulaganje u djecu i mlade je ulaganje u budućnost Supetra, a to dokazuju i najveći razvojni projekti na području grada koje se planiraju ili već provode.

AM 07376


Grad Supetar je između deset gradova u Hrvatskoj s najvećim iznosom sufinanciranja cijene vrtića, a samo je u dva projekta (rekonstrukciju temeljne vrtićke zgrade i uređenje prostora za nove jasličke grupe) izdvojeno je preko 11,7 mil kuna.

U posljednju godinu i pol Grad Supetar je u predškolski odgoj uložio preko 18 mil kn , što u nove projekte što u financiranje redovne djelatnosti dječjeg vrtića Mrvica.

AM 07360


Ponosni smo na otvaranje novih jasličkih grupa koje mogu primiti 22 djece, na projekt proširenja usluge boravka djece. Radi se o posebnom programu, koji je osim produljenog boravka djece omogućio dodatno zapošljavanje i edukaciju odgojitelja i stručnih djelatnika. Kroz projekt je nabavljena ključna didaktička i dodatna oprema za adekvatnu vrtićku uslugu. Glavni cilj projekta je ostvaren – omogućen je produljeni boravak djece u vrtiću u svrhu olakšavanja poslovnih i obiteljskih obaveza roditelja djece korisnika rane i predškolske usluge obrazovanja, a usluge Dječjeg vrtića Mrvica značajno su unaprijeđene.

AM 07367

Posebno smo ponosni na projekt koji provodimo posljednju godinu dana: rekonstrukcija zgrade DV Mrvica koju danas simbolično predstavljamo javnosti. Ukupna investicija iznosi 9,10 mil kn.
Cilj nam je bio moderan i energetski učinkovit vrtić koji poštuje sve elemente zelene izgradnje.

AM 07362

Izvršeni su radovi na obnovi krovišta, vanjske fasade, kupljena je nova i suvremena kuhinja koja zadovoljava i najzahtjevnije standarde, radovi na instalacijama, nova Led rasvjeta, nove el.instalacije, uveden novi sustavi grijanja i hlađenja, radovi u kotlovnici, radovi na unutarnjoj oblozi vanjskih zidova. Izmijenjena je i vanjska stolarija, a uz sve ostale unutarnje radove vrtić je opremljen novim namještajem.

AM 07348

Ukupna investicija financirana je iz više izvora, iz više sredstava Europskog fonda i kreditnog zaduženja HABOR-a.

Fotogaleriju današnje svečanosti pogledajte na našoj FB stranici.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.