vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija mjesta Mirca

Nakon Škripa, gradska uprava i predstavnici Komunalnog društva Grad d.o.o. obišli su Mirca.

 

 

 

U suradnji sa Mjesnim odborom Mirca definirani su tekući poslovi i planovi za proračun 2021. godinu a sve u skladu sa situacijom i ekonomskim prilikama pa će većina projekata biti vezana za dobivanje sredstava sufinaciranja.

U narednoj godini nakon ishođenja svih potrebnih dozvola završit će se izgradnja tribina na sportskom terenu, planira se obaviti i asfaltiranje prometnica unutar naselja kao i uređenje poljskih puteva koje je u ovoj godini odgođeni zbog pada prihoda uzrkovanih korona krizom.ž

Grad Supetar je 2019. godine izradio projektnu dokumentaciju i prijavio rekonstrukciju projekta Stare škole u Mircima na natječaj LAG-a koji je u tijeku sa provjerama projekata.
Projektom je obuhvaćeno uređenje i opremanje sanitarnog čvora, kuhinje i društvenih prostorija na katu. U proračunu 20201. planirati će se uređenje ovog projekta vrijednog 490.000,00 kn. U planu imamo i izradu projektne dokumentacije za Streetoutwork na dijelu sadašnjeg dječjeg igrališta.

U tijeku je i upis svih nerazvrstanih cesta u naselju Mirca koja su osnova za rješavanje imovinsko pravnih odnosa i uređenje cesta kao i dobijanja dozvole za glavni projekt kanalizacije Mirca.
Trenutno je u tijeku izrada Strateške studije aglomeracije otoka Brača, pa tako i Supetra unutar koje se radi i potrebna dokumentacija za kanalizaciju Mirca.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.