vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija mačke

Grad Supetar uz pomoć lokalnih volontera i u suradnji s veterinarskom ordinacijom koja djeluje na području Grada provodi projekt sterilizacije/ kastracije ulicnih mačaka.

 

 

 

U cilju kontrole razmnožavanja i smanjenja broja napuštenih mačaka na području Grada Supetra, Gradonačelnica Ivana Marković je   donijela  odluku o sklapanju Ugovora o suradnji na projektu sterilizacije i kastracije uličnih mačaka u 2020. godini s veterinarskom organizacijom koja djeluje na području Grada Supetra, Vet vision j.d.o.o., Trg hrvatske bratske zajednice 2, 21000 Split.

 
Sredstva za financiranje ove Odluke osigurana su u Proračunu Grada Supetra za 2020. godinu u iznosu od 4.500,00 kuna , a projekt će se nastaviti i u narednom proračuna u kojem će biti odsigurana sredstva za istu namjenu.

Odluku možete pročitati ili preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.