vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija pozitivnog testa na COVID-19

 

Potvrđen jedan slučaj kod zaposlenika gradske uprave

Jedan od zaposlenika gradske uprave Grada Supetra jutros je potvrđen kao pozitivan na Covid 19.

 

 

 

 

Radi se o zaposleniku koji putuje iz Splita i koji je u ponedjeljak ujutro, 16.11.2020., osjetio prve simptome i nije došao na posao već je kontaktirao svoju liječnicu u Splitu nakon čega je upućen na testiranje.
Jutros je javljeno da je pozitian na Covid 19.

Gradska uprava odmah je postupila po protokolu sprječavanje širenja virusa.

- o svemu je izvješten dežurni epidemiolog u Supetru,
- popisani su i obaviješteni svi kontakti zaraženog djelatnika,
- gradonačelnica nije bila u kontaktu sa rečenim službenikom,
- nikome od djelatnika gradske uprave na adresi Vlačica 5 nije još određena samoizolacija ali su zbog predstrožnosti svi službenici sa donjeg kata zgrade u kojem je radio oboljeli djelatnik upućeni da ostanu doma u dobrovoljnoj izolaciji,
- cijeli spomenuti donji kat zgrade je zatvoren i izoliran a svi prostori upravi sutra će biti dezinficirani,
- do danjeg gradska uprava ne radi sa strankama

Napominjemo kako je od pojave virusa gradska uprava u potpunosti prilagodila svoj rad odlukama, naputcima i preporukama Nacionalnog stožera CZ, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva Znanosti i obrazovanja o postupanju za vrijeme epidemije Covid 19, kao i preporukama Stožera CZ Grada Supetra. Uprava osim na dva kata u zgradi na adresi Vlačica pet djeluje na još dvije različite lokacije, službenici se međusobno ne miješaju osim u izvanrednim okolnostima kada nose maske a svi se spomenuti prostori redovito prozračuju i dezinficiraju.

Našem oboljelom djelatniku ovim putem želimo brz i potpun oporavak a građane Supetra molimo za strpljenje i razumijevanje te ih još jednom pozivamo da se u svom svakodnevnom životu i radu pridržavaju svih propisanih mjera zaštite.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.