vizual za epromet link

Logo projekta SCEAP

Pozivamo sve žitelje otoka Brača na sudjelovanje u izradi Akcijskog plana energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama (SECAP) za otok Brač.

 

 

 

 



Vaš doprinos izradi plana dat ćete putem ispunjavanja ankete na slijedećem linku:

 

A N K E T A

 

Akcijski plan energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama (en. Sustainable Energy and Climate Action Plan – SECAP) za otok Brač predstavlja ključni dokument koji na bazi prikupljenih podataka o zatečenom stanju identificira te daje precizne i jasne odrednice za provedbu projekata i mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije te prilagodbe učincima klimatskih promjena na otočnoj razini. Akcijski plan se fokusira na dugoročne utjecaje klimatskih promjena na područje lokalne zajednice, uzima u obzir energetsku učinkovitost te daje mjerljive ciljeve i rezultate vezane uz smanjenje potrošnje energije i emisija CO2.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem doprinosu u izradi učinkovitog Akcijskog plana energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama (SECAP) za otok Brač.

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.