vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija sremnika za odovojeno prikupljanje otpada

Započela je isporuka spremnika za odvojeno prikupljanje otpada.

 

Sukladno Ugovoru između Grada Supetra i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost od 17. srpnja 2018. godine, a temeljem provedenog natječaja za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada, započela je isporuka predmetnih spremnika.

Procijenjeni iznos nabave spremnika za potrebe Grada Supetra, iznosi 1.745.143,06 kuna, od kojih će Fond financirati 85 %, a Grad Supetar 15%.
Do sada je isporučeno 70 metalnih spremnika za papir, plastiku i staklo od 1100 litara za potrebe “zelenih otoka” na području Grada Supetra kao i 16 spremnika za plastiku i papir od 770 litara koji su dodijeljeni pojedinim stambenim zgradama.

Tijekom ovog tjedna izvršena je nova i veća isporuka spremnika za plastiku i to: 2.360 komada od 120 litara, 63 komada od 240 litara i 35 komada od 360 litara. U narednim tjednima očekuje se dostavu jednbake količine spremnika za papir.

Ukupna količina ugovorenih spremnika biti će dovoljna da svako kućanstvo na području grada dobije na korištenje po jedan spremnik za odvojeno prikupljanje papira i po jedan za odvojeno prikupljanje plastike čiji odvoz će se također vršiti sa “kućnog praga”.

O distribuciji spremnika kao i o rasporedu odvoza odvojeno prikupljenog otpada sa “kućnog praga”, informirati ćemo vas u narednom periodu.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.