vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija buketa s crvenom ružom

Danas slavimo 8. ožujak - Međunarodni dana žena, gradonačelnica Grada Supetra Ivana Marković tim je povodom uputila čestitku sljedećeg sadržaja:

 

 

 

 

 

Drage sugrađanke, drage naše Supetarke, Mrčanjanke, Spliskarice i Škrike

Čestitam vam Međunarodni dan žena, dan kada iskazujemo zahvalnost i poštovanje našim prethodnicama koje su kroz povijest svojom hrabrošću i ustrajnošću pomicale granice, borile se za ravnopravnost, toleranciju i opće ljudske vrijednosti. U današnjem suvremenom društvu na nama je da nastavimo pridonositi tim vrijednostima na najbolji mogući način.

Želim Vam da budete hrabre, uspješne i zadovoljne te da mudrošću, znanjem i postignućima budete prepoznate i priznate kao nositeljice razvitka, tolerancije i razumijevanja.

Izazovi današnjeg vremena neka Vam budu motivacija za još veću predanost u ostvarivanju boljeg i ravnopravnijeg društva.

Sretan Vam 8. ožujka, Međunarodni dan žena!

 

Ivana Marković
Gradonačelnica

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.