vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija različitih spremnika za otpad

Komunalno društvo GRAD d.o.o. sljedeći tjedan započinje s podjelom plavih i žutih spremnika za reciklabilni otpad (papir i karton i plastika).

 

 

 

 

Spremnici će se dijeliti od kuće do kuće prema unaprijed utvrđenom rasporedu, a ako spremnike želite sami preuzeti izvan rasporeda ili ste ih propustili preuzeti unutar predviđenog termina, to možete učiniti u prostorijama Komunalnog društva GRAD d.o.o., u Ulici Žedno-Drage 7, Supetar, svaki utorak od 08 do 14 sati. Krajnji rok za preuzimanje spremnika je 30.11.2021.

Podjela spremnika započinje sa naseljem Škrip i vršiti će se 05.i 06.10.2021. u vremenu od 15 do 18 sati te 07.10.2021. u vremenu od 09 do 18 sati.

O rasporedu podjele žutih i plavih spremnika po ostalim naseljima, odnosno po predjelima Grada Supetra, građani će pravovremeno biti obaviještavani na službenim web stranicama Komunalnog društva GRAD d.o.o. i Grada Supetra, kao i na oglasnim pločama Grada Supetra.

Prilikom preuzimanja spremnika građani će djelatnicima Komunalnog društva GRAD d.o.o. na uvid morati predočiti osobnu iskaznicu korisnika koji je zadužen na adresi preuzimanja spremnika te potpisati potvrdu o preuzimanju.

Konačnom podjelom plavih i žutih spremnika, završava veliki projekt nabave spremnika za odvojeno prikupljanje otpada u Gradu Supetru čija ukupna vrijednost iznosi 1.062.178,06 kuna. Projekt je realiziran uz sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu 85 posto ukupnih sredstava.

Za sve informacije o spremnicima, građani se mogu obratiti na telefon 021/631-077 ili putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.