vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija - učeničke stipendije

Odbor za dodjelu stipendija i financijskih potpora Grada Supetra, objavljuje Javni natječaj za dodjelu srednjoškolskih stipendija.

 

 

 

 

 

 

J A V N I   N A T J E Č A J
ZA DODJELU STIPENDIJE I FINANCIJSKE POTPORE GRADA SUPETRA SREDNJOŠKOLSKIM UČENICIMA ZA ŠKOLSKU GODINU 2021./2022.

 

I. OPĆI PODACI

Za školsku godinu 2021./2022. srednjoškolskim učenicima s područja Grada Supetra će se dodijeliti ukupno jedanaest (11) stipendija i financijskih potpora u iznosu 600,00 kuna mjesečno po jednom korisniku tijekom deset mjeseci tijekom školske godine 2021./2022.

 

Stipendija ili financijska potpora se učenicima dodjeljuje na razdoblje od 1. rujna tekuće godine do 30. lipnja sljedeće godine.

 

Učenici se mogu natjecati u sljedećim kategorijama:

 

1. Stipendije učenicima

2. Financijske potpore učenicima

 

 

Rok za podnošenje Zahtjeva jest 15 dana od dana objave natječaja na službenoj internet stranici Grada Supetra .

 

Zahtjevi za dodjelu stipendije ili financijske potpore dostavljaju se poštom preporučeno u roku petnaest dana od objave natječaja na web stranici Grada Supetra ili se predaju u pisarnici na adresu:

Grad Supetar,

Vlačica 5,

21400 Supetar,

u zatvorenoj omotnici s naznakom: “Za natječaj za dodjelu stipendije Grada Supetra srednjoškolskim učenicima

 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonom na broj 021/840-013, odnosno elektronskom poštom na adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

 

NEPOTPUNA I NEPRAVOVREMENA PRIJAVA NEĆE SE RAZMATRATI!

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.