vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija Božićnog sela

Grad Supetar organizira za djecu sa područja našeg grada posjet Božićnom selu Gornji Dolac i daruje im besplatan prijevoz.

 

 

 

 

 

 

 Iz Supetra se za Božićno selo kreće u nedjelju, 19.12.2021. godine trajektom u 12:30 sati a povratak je planiran za 18:15 trajektom iz Splita za Supetar. Prijevoz je besplatan, a grupna ulaznica za Božićno selo iznosi 25kn po osobi (bez obzira na životnu dob- djeca i odrasli).  Invalidi i trudnice, te osobe sa posebnim potrebama imaju besplatan ulaz.

 

Upute za rezervaciju mjesta i plačanje ulaznice:

Svoje mjesto u autobusu možete rezervitati putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..
Kada zaprimimo vaš mail uzvratit ćemo potvrdnim mailom: ''Vaša rezervacija za odlazak u Božićno selo je zaprimljena!'' i tek tada je vaša rezervacija valjana.

Ukoliko ne dobijete mail potvrde molimo vas da nam se javite na telefon 021/756-710 svakog radnog dana od 07:00-15:00 sati.

Molimo vas da novac za ulaznicu u točnom iznosu (25 kn po osobi) pripremite prije ulaska u autobus, te pri ulazu predate vozaču kako bi se smanjila gužva na samom ulazu u Božićno selo i omogućio nesmetani grupni ulaz.

Napomena:
Sukladno odlukom civilnog stožera za ulazak u Božićno selo trebat će covid potvrda (potvrda o cijepljenju ili negativni covid test ne stariji od 48h ili potvrda o preboljenju).
Oni koji nemaju ništa od navedenog na ulazu u Božićno selo moći će napraviti test po cijeni od 30 kuna.
Djeca do 12 godina su oslobođena testiranja.

 

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici Božićnog sela

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.