vizual za epromet link

Logotip aplikacije SOM Sport

Pozivaju se sve sportske udruge s područja Grada Supetra da 17.2.2022. u 16:00 h u Gradskoj vijećnici prisustvuju edukaciji o korištenju aplikacije kojom će se u 2022. godini pravdati proračunska sredstva.

 

 

 

 

Aplikacija SOM Sport će udrugama pružiti razne mogućnosti kojima će unaprijediti i digitalizirati svoje poslovanje.

Pravdanje proračunskih sredstava kroz aplikaciju biti će obaveza svih sportskih udruga koji su korisnici proračuna Grada, dok će druge mogućnosti aplikacije biti ostavljene na izbor udrugama.

SOM Sport je web aplikacija za upravljanje poslovanjem u sportskim klubovima i zajednicama koju trenutno koristi više od 300 sportskih organizacija s više od 25 000 sportaša.

Aplikacija se dijeli u dva dijela jedan je obavezan, tiče se svih pravdanja sredstava koje udruge dobivaju putem natječaja/javnih poziva.

Trenutno takav sustav koristi više od petnaest Gradova.

Drugi dio je neobavezan, njegova svrha je digitaliziranje svih udruga od strane Grada.

Sustav na jednostavan način povećava naplatu članarina te pruža pregled sportaša, njihovih aktivnosti i mnoge druge funkcionalnosti.

Svaka članarina izrađena putem SOM Sport sustava na sebi ima 2D i QR kod koji plaćanje čini jednostavnim, a svi računi ostaju spremljeni u digitalnom obliku i dostupni su s bilo kojeg uređaja povezanog na internet.

 

SOM Sport nudi razne mogućnosti u poslovanju

• pohranjivanje svih sportaša (aktivnih i neaktivnih)

• izradu trening grupa

• pohranjivanje članova - navijača kluba i komunikaciju s istima

• evidenciju prisutnosti na treningu

• praćenje primarnih kontakata (za COVID-19, sukladno službenim odredbama)

• vođenje evidencije nenaplaćenih članarina uz slanje opomena

• više vremena trenerima za sportske aktivnosti

• direktan kontakt sponzora i roditelja...

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.