vizual za epromet link

Fotografija zapovjednika Nikole Martinića

Na Danima hrvatskog turizma nagradu za vatrogasca godine dobio je zapovjednik DVD-a Supetar Nikola Martinić Dragan.

 

 

 

 

 

Zapovjednik DVD-a Supetar i prvi čovjek bračkih vatrogasaca Nikola Martinić Dragan sinoć je u Šibeniku na Danima hrvatskog turizma dobio nagradu za vatrogasca godine.

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić na otvaranju ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma kazao je: "Zahvaljujući ljudima poput našeg zapovjednika Nikole Martinića - Dragana Hrvatska je danas jedna od top destinacija na Mediteranu, između ostalog i po sigurnosti“.

2 peruzo

Naime, zapovjednik Nikola ovogodišnji je laureat zahvaljujući spašavanju jedne njemačke porodice iz teške prometne nesreće koja se ljetos dogodila na otoku Braču i zbrinjavanju njihovo dvoje maloljetne djece dok su im roditelji bili liječeni u KBC Split.

"Ovo nije moj podvig, ovo je podvig izvrsnog tima ljudi kojima sam ja na čelu i da nema njih ne bi bilo ni mene ovdje“, rekao je prilikom primanja nagrade Nikola Martinić - Dragana i dodao: „Ja sam na vrhu primio ovu nagradu, ali najveći kredit za sve ovo skupa nose vatrogasci otoka Brača, poglavito grada Supetra“.

Čestitamo zapovjedniku na zasluženoj nagradi!

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.