vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija mikrofona na javnoj tribini

Grad Supetar organizira i poziva sve svoje građane na Javnu tribinu o medijacijskom postupku između Vlade Republike Hrvatske, Svpetrvs hotela i Grada Supetra.

 

 

 

 

 

 

Poštovane građanke i građani Grada Supetra,
pozivamo Vas na javnu tribinu na temu medijacijskog postupka između Vlade Republike Hrvatske, Svpetrvs hotela i Grada Supetra koja će se održati dana 20. listopada 2022. godine (četvrtak) u velikoj dvorani novog vatrogasnog doma DVD „Supetar“ s početkom u 16:00 sati u poslovnoj zoni '' Žedno-drage''.

Cilj ove javne tribina je upoznati cjelokupnu javnost sa dosadašnjim tijekom medijacijskog postupka između Vlade RH, Svpetrvs hotela i Grada Supetra i omogućit da se o predmetnim pitanjima i mogućim rješenjima čuje i glas građana, a sve kako bi se nadležna tijela Grada Supetra i Gradsko Vijeće mogli odgovarajuće odrediti spram predmeta medijacijskog postupka i eventualnih operativnih prijedloga okončanja postupka medijacije.

Zbog relativno ograničenog kapaciteta prostora dvorane u vatrogasnom domu (cca 90 osoba) sama javna tribina će se u živo prenositi putem YouTube kanala Grada Supetra za kojeg će se naknadno na mrežnim stranicama Grada Supetra objaviti link (najkasnije tijekom jutra na dan održavanja tribine).

Učešće u raspravi na samoj tribini biti će moguće samo na temelju popunjene prijavnice, obrasca koji će biti dostupan na ulazu u salu.
Pored učešća u raspravi na javnoj tribini, a osnovom prijenosa iste u živo na YouTube kanalu Grada Supetra, otvorena je mogućnost građanima i drugim subjektima da do 24:00 sati dana 28. listopada 2022. godine (petak) u svojim pisanim podnescima uz navođenje osnovnih osobnih podataka ( isti se mogu osobno dostaviti na protokol Grada Supetra u vremenu od 08:00 sati do 13:00 sati ili dostaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ) dostave svoja mišljenja i prijedloge po predmetu javne tribine odnosno njenog tijeka.

Zbog složenosti pitanja koja su predmet medijacijskog postupka, a o kojima postoje različiti stavovi, molimo sve učesnike rasprave na javnoj tribini kao i podnositelje naknadnih podnesaka na civilizacijsku komunikaciju i omogućavanje svima prava na njihovo mišljenje. Istupanja u raspravi na javnoj tribini kao ni podnesci koji bi se o istoj zaprimili u kojima bi bilo neprimjerenih izjava i komentara neće se uzimati u obzir.

Molimo sve učesnike javne tribine da ako na istu dolaze automobilima iste parkiraju na raspoloživim parkirnim površinama i prostorima u zahvatu gospodarsko-poslovne zone „Žedno-Drage“ kako svojim vozilima ne bi zapriječili promet vatrogasnih vozila u zoni vatrogasnog doma i istome pristupne ceste.

Pristup i parkiranje u dvorište zgrade DVD-a Supetra nije dozvoljen!

Grad Supetar

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.