vizual za epromet link

Fotografija igrališta Mali plac

Grad Supetar ostvario je pravo na bespovratna sredstva u iznosu od 40.000,00 kn iz Programa sufinanciranja razvojnih projekata u turizmu na području Splitsko-dalmatinske županije za 2022. godinu, Upravnog odjela za turizam i pomorstvo, Splitsko – dalmatinske županije, za „Projekt sanacije multifunkcionalnog sportskog igrališta „Mali plac“ u Supetru“.

 

 

 

 

Projekt „Sanacije multifunkcionalnog sportskog igrališta „Mali plac“ u Supetru“ obuhvaća aktivnosti uklanjanja postojeće dotrajale mreže od žičanog pletiva sa sjevernog, sjeveroistočnog i južnog zida igrališta, zamjena novom mrežom od žičanog pletiva, uklanjanje postojeće metalne ograde i stupova na sjevernom i sjeveroistočnom zidu i montaža novih stupova.

 

Također je predviđeno uklanjanje zida od betonskih blokova s horizontalnim i vertikalnim serklažima na sjevernoj i sjeveroistočnoj strani i izgradnja novog zida od betonskih blokova. Kao završni radovi izvesti će se radovi pjeskarenja, premaza, žbukanja i bojanja zidova i tribina te radovi prilagodbe ograde.

Realizacijom projekta Grad Supetar i okolna naselja otoka Brača dobiti će adekvatnu infrastrukturu za održavanje većih sportskih, kulturnih i glazbenih manifestacija.

 

 

zupanija

Sufinancirano sredstvima Splitsko – dalmatinske županije
Program sufinanciranja razvojnih projekata u turizmu na području Splitsko-dalmatinske županije za 2022. godinu,
Upravnog odjela za turizam i pomorstvo

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.