vizual za epromet link

Gradonačelnice Sueptra i Domžala

U petak, 6. listopada 2023. godine, gradonačelnica Grada i općine Domžale mr. Renata Kosec dočekala je gradonačelnicu Supetra Ivanu Marković s izaslanstvom bračkog Dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar s kojim Vatrogasno društvo Domžale i Dobrovoljno vatrogasno društvo Postojna sudjeluju u zajedničkom projektu Alpe Adria Knowledge Transferu - AAKT.

 

 

 

Uz načelnike općina, sastanku u Općini Domžale nazočili su i zamjenik načelnika Općine Domžale Borut Ernestl, zapovjednik DVD-a Supetar Nikola Martinić - Dragan i pomoćnik zapovjednika Jakov Zlatar, predsjednik Vatrogasnog društva Domžale Matjaž Korošec, zamjenik predsjednika Anže Korošec, ravnatelj Centra za zaštitu i spašavanje Domžale Andrej Jarc i zapovjednik javne vatrogasne službe Matjaž Merkužič.

Projekt Alpe Adria Knowledge Transfer uključuje prijenos dobrih praksi i iskustava te međusobnu obuku u području preventivnog djelovanja i intervencija u slučaju elementarnih nepogoda, posebice kontrole požara većih razmjera. Ove godine, u razdoblju od lipnja do rujna domžalski i postojnski vatrogasci obučavali su se na otoku Braču, a brački će iduće godine biti na obuci u Postojni i Domžalama.

1Obisk Gasilcev iz Hrvas450

Supetarskoj delegaciji ovom je prigodom prezentiran rad žurnih i spasilačkih službi tijekom velikih poplava koje su tijekom kolovoza zahvatile veliki dio Slovenije a na marginama susreta predloženo je i bratimljenje ova dva grada.

#AAKT
#Supetar
#Domžale
#CroSlo
#BRAČ193

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.