vizual za epromet link

Domjenak umirovljenika

Grad Supetar je i ove godine organizirao tradicionalni domjenak i druženje za umirovljeniku u restoranu Vrilo .

 

 

 

 

 

 

Tom prilikom su se umirovljenicima obratili gradonačelnica grada Supetar Ivana Marković, i potpredsjenik gradskog vijeća grada Supetar, Branko Jakovljević (HSU), te su im u ime grada Supetar i gradskog vijeća poželili najljepše želje za predstojeće blagdane, zdravlje i sreću u novoj 2024. godini.

Također su umirovljencima tijekom prosinca podijeljene su i božićnice čiji iznos svake godine uvećava tako da se makar simbolično u skladu sa mogućnostima proračuna ovo blagdansko vrijeme olakša onima koji imaju najmanje mirovine ili uopće ne primaju mirovinu.

Temeljem analiza popisa stanovništva Grada Supetra 2011 .-2021. utvrđeno je da osim doseljavanja mladih obitelji sa malom djecom najveća kategorija stanovnika koja se doseljava u naš grad su umirovljenici nakon 65 godine života.

Našim dragim umirovljenicima želimo sretne i ugodne blagdane!

 

penzija 450 1

 

penzija 450 2

 

Fotografije: Pero Dragičević

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.