Iako službeno 15. Svjetsko prvenstvo u udičarenju iz usidrene brodice (U-21) završava večeras već je juer bilo jasno kako Hrvatska ima novog svjetskog prvaka.

 
Naime nakon 3. i posljednjeg natjecateljskog dana prvenstva zlatom se u pojedinačnoj konkurenciji okitio naš reprezentativac Angelo Kosović. Srebro i broncu osvojili su Dilan Mileta i Mauro Lukšić također članovi hrvatske reprezentacije.

Ako tome dodamo i podatak da su svih prvih 5 mjesta zauzeli članovi naše reprezentacije (što do sada na svjetskim prvenstvima ni izbliza nije zabilježeno) onda je razumljivo da je Hrvatska uzela i naslov svjetskog prvaka u ekipnoj konkurenciji, srebro pak ide u Italiju a bronca u Sloveniju.

Svečana ceremonija zatvaranja i dodjela nagrada 15.Svjetskog prvenstva u udičarenju iz usidrenog broda U21 održat će se večeras s početkom u 19 sati u kongresnoj dvorani hotela Kaktus.

Čestitke svima!

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.