vizual za epromet link

Naš grad je domaćin je jedanaestog po redu “Bisera mora”, gastro manifestacije koja niz kuharskih natjecanja, prezentacija, javnih rasprava, školskih i sportskih natjecanja, tematskih gastro večeri, pučkih veselica i zabava sa poznatima.




Ove godine natjecatelji dolaze čak iz 20 zemalja a tijekom njegova četiri dana održavanja (od 7. do 11. travnja), domaćini manifestacije i njihovi gosti sudjeluju u bogatom programu u kojem se doslovce kuha 24 sata na dan.

Sve kategorije natjecanja su popunjene… a osim natjecanja kuhara, master-class programa, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organizirani su i izleti po našem otoku, biciklijada, posjet poznatim bračkim ložjima i čuvenoj pustinji Blaca.

Organizatori natjecanja uvjereni su kako će ova jedinstvena gastro manifestacije doprinijeti će daljnjoj popularizaciji našeg grada kao gastro destinacije, a zasigurno će značajno djelovati i na turističke pokazatelje i uspješnost supetarske turističke sezone.

 

 

Fotografijie: SKMER i Pero Dragičević, prof.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.