vizual za epromet link

"Narodna knjižnica Supetar" i ove godine je sudjelovala u tradicionalnoj manifestaciji "Noć Knjige" koja već petu godinu zaredom daje poticaj kulturi čitanja.



Program je je započeo s temom "Baština i mi" u kojoj su sudjelovala djeca iz Dječjeg vrtića Supetar koja su s pažnjom pogledala film o Braču, govorila čakavsku poeziju, pjevala i upoznala se s baštinom našeg otoka.

U drugom dijelu programa pod nazivom "Blaca" - prezentacija, film i predavanje, predstavljen je Pustinjački samostan i muzej u Blacima uz sudjelovanje ravnateljice Centra za kulturu Brač Jasne Damjanović, ravnateljice Narodne knjižnice Supetar Gite Dragičević te nastavnika i učenika Osnovne škole Supetar.
Nakon predavanja organiziran je Kviz znanja o Blacima u kojem su se natjecali učenici osnovne škole. Pobjednik je Dinko Matulić koji je odgovorio na sva pitanja, a samo za nijansu slabije bile su Paula Domančić i Gajka Martinić, te su za nagradu dobili vrijedne knjige o Braču i bračkoj baštini.

Program je završio glazbeno-poetskom večeri pod nazivom "Arsen: Tamo, tamo da putujem...". Hommage Arsenu Dediću - za sve koji su ga voljeli, koji ga vole i koji će ga tek zavoljeti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.