vizual za epromet link

U Supetru je u petak održana svečana sjednica supetarskih radioamatera na kojoj su podijeljene zahvalnice, diplome i nagrade zaslužnim pojedincima.
 

 

 

 

 Ove su godine za postignute rezultate i nesebično zalaganje uručene prigodne zahvalnice uz praktičan komplet za lemljenje firme Weller a isto su dobili Dominik Vicelić, Toni Pučo, Luka Kazalicki, Halima Akbieva, David Kelava i Jakov Dragičević.
Zahvalnice i diplome za raniji rad dobili su Lorena i Jerko Vladislavić te Špiro Pave Alfirević i Dario Petričević.

Prošlogodišnji pobjednik u ''P'' kategoriji, Josip Martinović 9A3EMJ i ove je godine briljirao u Zimskom kupu pa je tako uz zahvalnicu priključio još 3 diplome svojoj već povelikoj zbirci.
Ne smijemo zaboraviti ni ''međunarodne'' natjecatelje gdje je najbolji do sada Toni Pučo sa osvojenih čak 10 diploma za svjetska natjecanja, prati ga Dominik Vicelić sa 7 i Halima Akbieva sa tri diplome.

Posebno moramo istaknuti osvojeno prvo mjesto na svijetu u poznatom BDM RTTY natjecanju 2018. godine, a akteri ovog vrijednog događaja su Toni, Dominik i Luka.

Prigodne zahvalnice za pomoć u radu radio kluba dodijeljene su i zaslužnim pojedincima i institucijama, a to su DCK Brač, Tonči Jakšić, Bernd Geck, Jim Walter i Đimi Žuvić.
Ovaj svečani skup posjetila je i gospođa Dubravka Menjak, ravnateljica osnovne škole Supetar, iz koje su potekli svi ovi mladi kadrovi i budući elektroničari. Čestitala je pobjednicima i obećala pomoći koliko bude moguće.

U nedjelju mlade očekuje UKV natjecanje sa vrha Vidove gore, a nakon toga slijedi još nekoliko kratkovalnih DIGI natjecanja.

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.