vizual za epromet link

Sukladno članku 6. Pravilnika o gospodarskom korištenju, korištenju ili gradnji građevina i posebnoj upotrebi pomorskog dobra na području Splitsko - dalmatinske županije („Službeni glasnik Splitsko-dalmatinske županije“, broj 110/2017), Grad Supetar objavljuje "Plan gospodarskog korištenja plaže i ugostiteljskih sadržaja s grafičkim prikazom namijenjene površine, obuhvat te sadržaj i prostornu organizaciju predmetne koncesije.

 

 

 

 

 Istovremeno Grad Supetar poziva sve zainteresirane da dostave svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja u roku od osam dana na e mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili na protokol Grada Supetra, Vlačica 5, 21 400 Supetar.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja dostavljeni u roku biti će dostavljeni Upravnom odjelu za pomorstvo i turizam Splitsko dalmatinske županije na razmatranje i odlučivanje.

Plan i sve prateće dokumente možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.