vizual za epromet link

Roditelji i školarci pozor! Splitsko-dalmatinska županija i Grad Supetar kroz svoj projekt Sritna dica - Sritan grad osigurali su besplatne školske udžbenike, radne bilježnice i pisanke za sve naše osnovnoškolce!

 

 

 

 

  BESPLATNI UDŽBENICI 

Splitsko-dalmatinska županija osigurala je besplatne udžbenike za sve učenike svih osnovnih škola čiji je osnivač!
Udžbenici iz svih obveznih predmeta i vjeronauka dočekat će vašeg školarca na školskoj klupi prvog dana nastave.

Projekt Besplatni udžbenici na školskoj klupi Splitsko-dalmatinske županije vrijedan je 12,5 milijuna kuna.
Opširnije BESPLATNE RADNE BILJEŽNICE I PISANKE 

Grad Supetar kroz svoj projekt "Sritna dica - Sritan grad" osigurao je besplatne školske radne bilježnice i pisanke za sve učenike sa prebivalištem na području grada Supetra.
3040 besplatnih posebno dizajniranih pisanki sa logom Grada Supetra (po 10 za svakog učenika) dočekat će naše školarce, 304 učenika od prvog do osmog razreda osnovne škole,  na klupama prvog dana škole.
Sve učenike svih osmih razreda uz to će dočekati i prigodna majica sa logom projekta Sritna dica- Sritan grad.

Projekt Besplatne školske radne bilježnice i pisanke Grada Supetra u sklopu projekta Sritna dica-sritan Grad vrijedan je 120.000,00 kuna. 
 OBVEZE RODITELJA 
 
Prilikom preuzimanja udžbenika, roditelji/skrbnici će potpisati izjavu o preuzimanju.


 INFO 

Sve dodatne informacije vezano za projekt besplatnih školskih udžbenika, radnih bilježnica i pisanki možete dobiti Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili pozivom na telefone 756 -710 i 756 -711

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.